Administer-konserni

Pihlajalinnan valtakunnallinen työterveyden kumppani

 

Administer-konserni on suomalainen sähköisen taloushallinnon suunnannäyttäjä ja yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Konserni työllistää Suomessa noin 600 henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaista. Pihlajalinna on valtakunnallisesti työterveyden kumppani Administerin, Adnerin ja Sillan kanssa. Yhteistyön painopiste on ennakoivissa työterveyden palveluissa.

 

”Administer on asiakkaidensa aito kumppani. Odotamme omilta palveluntoimittajiltamme aktiivisuutta, kehityshakuisuutta ja liiketoimintaympäristömme ymmärrystä. Pihlajalinnan kanssa olemme tehneet pitkään hyvää yhteistyötä ja laajentaneet sekä hioneet yhteistyömallejamme kuhunkin tilanteeseemme sopiviksi. Henkilöstömme arvostaa työterveyspalveluita. Pihlajalinnan kasvun myötä uskomme, että yhteistyön on mahdollista edelleen syventyä ja laajentua”, Administer konsernin henkilöstöjohtaja Outi Tenhola-Matilainen kommentoi.

”Administer-konserni panostaa ennaltaehkäiseviin työterveyspalveluihin ja työkykyriskien hallintaan. Nämä ovat myös Pihlajalinnan työterveyspalvelujen painopistealueita. Yhteistyömme on välitöntä, eteenpäin katsovaa ja ratkaisukeskeistä”, sanoo Pihlajalinnan työterveyspalvelujen suurasiakkuuspäällikkö Eija Seppänen.

 

Haluatko tietää lisää?

Työntekijöiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta. Terve ja motivoitunut työtekijä on yritykselle todellinen voimavara ja kilpailuetu. Jutellaan yhdessä, kuinka parannetaan teidän työterveyspalvelunne vaikuttavuutta.

Jätä tarjouspyyntö työterveyspalveluista.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme

  • Erinomaiset digitaaliset palvelut
  • Ympärivuorokautinen hoitajachat ja puhelinpalvelu työterveysasiakkaille
  • Hyvät edut työterveysasiakkaiden käyttöön
  • Räätälöidyt palvelut asiakasyrityksen tarpeisiin
  • Oman työterveystiimin
  • Kumppaniksi suomalaisen yrityksen – maksamme kaikki verot Suomeen

 

 

 

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

Kangasalan kaupunki

Mielen huoli -keskustelut vähensivät poissaoloja Kangasalan kaupungilla   Kangasalan kaupunki on tarjonnut henkilöstölleen Mielen huoli -linjan...

Suomen Jääkiekkoliitto Ry

Olemme tyytyväisiä siihen, että olemme pystyneet tarjoamaan laadukasta ja joustavaa työterveyspalvelua yhdessä Pihlajalinnan kanssa.

Aava Mobile Oy

Työterveyshuollon hyvä saatavuus, nopea reagointi ja kattavat vakuutukset tuovat merkittävän hyödyn työterveyspalveluihin

VRP-konserni

Pihlajalinnan työterveydellä on hyvä tuntemus yrityksestämme, toimialastamme ja henkilöstöstämme

Vaimo

Valitsimme työterveyskumppanin, joka sopii oman yrityksemme arvoihin ja imagoon

Eerola-Yhtiöt Oy

Tiivis yhteistyö ja ennakointi ovat meille tärkeitä työterveyshuollossa

Varusteleka Oy

Kotimaisuus vaikutti päätökseemme työterveyskumppanin valinnassa

Laukaan kunta

Henkilöstön tyytyväisyyteen ja jaksamiseen kiinnitetään paljon huomiota, koska hyvinvoivat työntekijät ovat voimavaramme

Netum Oy

Pihlajalinnan laaja toimipaikkaverkosto palvelee hyvin yritystämme

Alltime Oy

Meille on tärkeää työterveyspalveluiden ketteryys sekä henkilökohtaisuus

Leipomo Salonen Oy

Hyvä saavutettavuus ja räätälöitävyys olivat tärkeitä kriteereitä työterveyskumppanin valinnassa