Netum Oy – Pihlajalinnan laaja toimipaikkaverkosto palvelee hyvin yritystämme

Netum Oy:n toimialana on IT-palvelut ja olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta 2000 lähtien. Netum Groupin henkilökunnasta 170 henkilöä on Pihlajalinnan työterveyspalveluiden piirissä.

 

Tamperelainen lääkärikeskus Koskiklinikka (Tampereen Lääkärikeskus Oy) on aloittanut toimintansa vuonna 1967 yhtenä ensimmäisistä yksityisistä lääkärikeskuksista. Vuoden 2015 lopussa Koskiklinikka liittyi osaksi Pihlajalinna-konsernia. Netum Oy on ollut Koskiklinikan työterveysasiakas vuodesta 2010 ja he siirtyivät luontevasti Pihlajalinnan asiakkaaksi, kun Koskiklinikka liittyi osaksi Pihlajalinnaa.

”Pihlajalinnalla on laaja verkosto toimipaikkoja eri puolilla Suomea, mikä palvelee hyvin yritystämme. Lisäksi meille on solmittu Pihlajalinnan kautta myös työterveyspalveluiden alihankintasopimuksia eli, jos kaupungista ei löydy Pihlajalinnan omaa toimipistettä, työterveyspalvelut on järjestetty hienosti alihankinnan kautta. Erilaiset etälääkäripalvelut ja ympärivuorokautinen hoitajapuhelinpalvelu ovat olleet hyvä lisä fyysiseen työterveyshoitoon. Erityisesti näihin asioihin olemme olleet tyytyväisiä Pihlajalinnan asiakkuudessa.”

Netum Oy:llä on käytössä kattavan sairaanhoidon lisäksi Mielen huoli -linja etäpalvelu sekä fysioterapia. ”Fysioterapia on ollut tykätty ja käytetty työterveyspalvelu henkilöstömme keskuudessa!” kertoo Netum Oy:n hallinto- ja markkinointipäällikkö Liina Kangas.

Tutustu Pihlajalinnan työterveyspalveluihin.

Olemme toteuttaneet erilaisia ennakoivia toimenpiteitä sairauspoissaolojen vähentämiseksi

 

”Meillä on jatkunut jo pitkään hyvä yhteistyö samojen henkilöiden kanssa ja erityisesti tästä syystä yhteydenpito on hyvin luontevaa. Pihlajalinnan viestintä ja kommunikointi uusista asioista sekä muutoksista on selkeää ja olemme saaneet heiltä aina riittävät tiedot asiakkuuteemme liittyvissä asioissa. Pihlajalinna on työterveyskumppanina asiantunteva ja joustava.

Yrityksessämme on matala sairauspoissaoloprosentti, ja pihlajalinnalaisten kanssa olemme toteuttaneet erilaisia ennakoivia toimenpiteitä, kuten ergonomiaohjausta, ensiapukoulutusta sekä voimavarakyselyitä. Lisäksi kolmikannassa pidetyt työkykyneuvottelut ovat olleet rakentavia ja vieneet välillä vaikeitakin asioita eteenpäin.

Hyvien kokemuksiemme kautta voin suositella Pihlajalinnaa työterveyskumppanina myös muille yrityksille.”

Liina Kangas, hallinto- ja markkinointipäällikkö, Netum O

Haluatko tietää lisää?

Työntekijöiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta. Terve ja motivoitunut työtekijä on yritykselle todellinen voimavara ja kilpailuetu. Jutellaan yhdessä, kuinka parannetaan teidän työterveyspalvelunne vaikuttavuutta.

Jätä tarjouspyyntö työterveyspalveluista.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme

  • Erinomaiset digitaaliset palvelut
  • Ympärivuorokautinen hoitajachat ja puhelinpalvelu työterveysasiakkaille
  • Hyvät edut työterveysasiakkaiden käyttöön
  • Räätälöidyt palvelut asiakasyrityksen tarpeisiin
  • Oman työterveystiimin
  • Kumppaniksi suomalaisen yrityksen – maksamme kaikki verot Suomeen