Pohjois-Kymen musiikkiopisto – Arvostamme toimivaa ja hyvää työterveyspalvelua

Pohjois-Kymen musiikkiopisto sijaitsee Kouvolassa ja on yksi Suomen suurimmista, yksityisistä, säveltaiteen perusopetusta antavista musiikkioppilaitoksista. ”Musiikkiopistomme antaa nimensä mukaisesti taiteen perusopetusta ja nimenomaan musiikin laajan oppimäärän mukaan. Lisäksi järjestämme alueella konsertteja ym. musiikkitapahtumia.”

 

Musiikkiopistossa opiskelee noin 1 100 oppilasta, joiden parissa työskentelee lähes 60 työntekijää. ”Työntekijöillämme on lakisääteinen työterveyshuolto (Kela luokka 1) sekä yleislääkäritasoinen työterveyspainotteinen sairaanhoito siihen liittyvine laboratorio- ja röntgentutkimuksineen. Tarvittaessa on mahdollisuus myös erikoislääkärikonsultaatioihin ja magneettikuvauksiin työterveyslääkärin lähetteellä.”

”Henkilöstömme on ollut tyytyväinen Pihlajalinnan palveluihin. Palvelut toimivat hyvin ja kontakti omaan työterveyshoitajaan on hyvä.”

 

Työfysioterapeutilta apua ammattivaivoihin

 

”Ammattimuusikoilla on ammattivaivoja, kuten käsien rasitusvammat, niska-hartiaseudun sekä selän kiputilat ja kuuloelinten vaivat (tinnitus ym.). Työntekijämme ovat käyneet työfysioterapeutin vastaanotolla, ja olemme saaneet ergonomiaan liittyvää konsultaatiota Pihlajalinnasta monta kertaa vuosien varrella.”

Tutustu Pihlajalinnan työterveyspalveluihin.

 

Pihlajalinnan tyytyväisenä asiakkaana jo usean vuoden ajan

 

Kymijoen Työterveydestä tuli Pihlajalinna vuoden 2018 alussa. ”Olemme olleet Kymijoen Työterveyden asiakkaita jo ennen yrityskauppaa. Siirtyminen Pihlajalinnalle tapahtui luontevasti, kun omistajuus ja nimi vaihtuivat. Henkilöstön tyytyväisyys Pihlajalinnan palveluihin sekä hintavertailu johtivat siihen, että kilpailutuksen jälkeenkin päädyimme pysymään Pihlajalinnan asiakkaana.”

”Kommunikaatio meidän ja Pihlajalinnan välillä on toiminut moitteettomasti. Pihlajalinna on hyvä työterveyskumppani ja voimme suositella heitä lämpimästi.”

Jukka Kumpulainen, rehtori, Pohjois-Kymen musiikkiopisto

 

Haluatko tietää lisää?

 

Työntekijöiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta. Terve ja motivoitunut työtekijä on yritykselle todellinen voimavara ja kilpailuetu. Jutellaan yhdessä, kuinka parannetaan teidän työterveyspalvelunne vaikuttavuutta.

Jätä tarjouspyyntö työterveyspalveluista.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme

  • Erinomaiset digitaaliset palvelut
  • Ympärivuorokautinen hoitajachat ja puhelinpalvelu työterveysasiakkaille
  • Hyvät edut työterveysasiakkaiden käyttöön
  • Räätälöidyt palvelut asiakasyrityksen tarpeisiin
  • Oman työterveystiimin
  • Kumppaniksi suomalaisen yrityksen – maksamme kaikki verot Suomeen