VRP-konserni

Pihlajalinnan työterveydellä on hyvä tuntemus yrityksestämme, toimialastamme ja henkilöstöstämme

 

Olemme olleet Pihlajalinnan työterveyskumppani jo pitkään. Työterveydenhuollon tiimimme toimii erittäin hyvin ja se on meille tärkeintä. Kumppanuudessamme korostuvat tarvittavan avun saanti sekä yhteisesti mietityt ennaltaehkäisevät työterveyspalvelut.

 

VRP on suomalainen rakennusliike, joka tarjoaa rakennushankkeisiin vankan osaamisen ja vastuullisen toteutuksen. Yhtiö on lähtöisin Keski-Suomesta, mutta myöhemmin laajentunut toimintaansa myös Pirkanmaalle ja pääkaupunkiseudulle. Konsernirakenteisessa yrityksessä työskentelee yhteensä noin 120 ihmistä. Työntekijämme työskentelevät pääosin työmailla, jolloin tapaturmat ja niiden ennalta ehkäiseminen on toimintamme kannalta tärkeää. Lisäksi osa työntekijöistämme työskentelee toimistossa. Toimialallamme työmaaolosuhteet, työssä jaksaminen, fyysinen puoli korostuvat.

Työterveyspalvelujen laajennuksella kattavampaa työterveyttä henkilöstölle

 

Olemme olleet Pihlajalinnan asiakkaana jo useamman vuoden, ja heillä on hyvä tuntemus yrityksestämme, toiminnastamme ja työntekijöistämme. Yhteistyömme on ollut hyvää ja luotamme lääkäri hoitaja pariin, joka on hoitanut työterveyttämme jo pidemmän aikaa. Henkilöstömme käytössä on ollut lakisääteistä työterveyshuoltoa laajemmat palvelut ja vuonna 2023 laajennamme palvelua sairauskuluvakuutuksella. Mielestäni Pihlajalinna on ketterä toimija ja asiakkuudet ovat Pihlajalinnalle tärkeitä, mikä heijastuu heidän toiminnassaan. Vuoden vaihteesta kanssamme aloittaa asiakasyhteyshenkilö, mikä helpottaa myös hallinnollista työtä. Tutustu Pihlajalinnan työterveyspalveluihin.

Hyvässä kumppanuudessa meille on tärkeää Pihlajalinnan lääkäreiden ja hoitajien erinomainen työ

 

Meillä on sairaspoissaolot todella vähäiset, mistä voimme kiittää muun muassa hyviä työterveyspalveluita. Olemme kehittäneet työkyky asioita, terveystarkastuksen käyntejä ja muita terveyspalveluita ennaltaehkäisyn näkökulmasta yhdessä työterveyden kanssa. Lisäksi olemme saaneet konkreettista apua moneen muuhunkin työterveyteen liittyvään asiaan. Erityisen tyytyväisiä olemme siihen, että Pihlajalinna on kotimainen toimija. Pihlajalinnalla on hyvät lääkärit ja hoitajat toimita-alueillamme. Voimme luottaa Pihlajalinnaan työkykyasioiden, erilaisen työntekijätilanteiden ja sairaanhoidollisen puolen asianhoitoon. Kumppanuussuhteemme Pihlajalinnan kanssa on ollut hyvä, ja arvostamme lääkäreiden ja hoitajien hyvää työtä.

Ketterä ajanvaraus tuo helppoutta työterveyden saatavuuteen

 

Työterveyspalvelussa on tärkeintä hyvä hoito ja sen toimivuus. Olen kokenut, että työterveyden hoitopuoli toimii todella hyvin ja se on kaikkein tärkeintä.  Ajanvaraukset toimivat moitteettomasti ja myös sovellusten kautta voi ketterästi varata ajan ja tavata lääkäriä. Mielestäni Pihlajalinna on kehittänyt toimintaansa työterveyden näkökulmasta viime vuosina. Esimerkiksi Pihlajalinnalta löytyy kattavaa raportointia työnantajalle. Voisin suositella Pihlajalinnan työterveyttä kumppanuutta muillekin. Saija Larsen, Henkilöstöpäällikkö, VRP-konserni

Haluatko tietää lisää?

Työntekijöiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta. Terve ja motivoitunut työtekijä on yritykselle todellinen voimavara ja kilpailuetu. Jutellaan yhdessä, kuinka parannetaan teidän työterveyspalvelunne vaikuttavuutta. Jätä tarjouspyyntö työterveyspalveluista.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme

  • Erinomaiset digitaaliset palvelut
  • Ympärivuorokautinen hoitajachat ja puhelinpalvelu työterveysasiakkaille
  • Hyvät edut työterveysasiakkaiden käyttöön
  • Räätälöidyt palvelut asiakasyrityksen tarpeisiin
  • Oman työterveystiimin
  • Kumppaniksi suomalaisen yrityksen – maksamme kaikki verot Suomeen

 

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

Kangasalan kaupunki

Mielen huoli -keskustelut vähensivät poissaoloja Kangasalan kaupungilla   Kangasalan kaupunki on tarjonnut henkilöstölleen Mielen huoli -linjan...

Suomen Jääkiekkoliitto Ry

Olemme tyytyväisiä siihen, että olemme pystyneet tarjoamaan laadukasta ja joustavaa työterveyspalvelua yhdessä Pihlajalinnan kanssa.

Aava Mobile Oy

Työterveyshuollon hyvä saatavuus, nopea reagointi ja kattavat vakuutukset tuovat merkittävän hyödyn työterveyspalveluihin

Vaimo

Valitsimme työterveyskumppanin, joka sopii oman yrityksemme arvoihin ja imagoon

Eerola-Yhtiöt Oy

Tiivis yhteistyö ja ennakointi ovat meille tärkeitä työterveyshuollossa

Varusteleka Oy

Kotimaisuus vaikutti päätökseemme työterveyskumppanin valinnassa

Laukaan kunta

Henkilöstön tyytyväisyyteen ja jaksamiseen kiinnitetään paljon huomiota, koska hyvinvoivat työntekijät ovat voimavaramme

Netum Oy

Pihlajalinnan laaja toimipaikkaverkosto palvelee hyvin yritystämme

Alltime Oy

Meille on tärkeää työterveyspalveluiden ketteryys sekä henkilökohtaisuus

Leipomo Salonen Oy

Hyvä saavutettavuus ja räätälöitävyys olivat tärkeitä kriteereitä työterveyskumppanin valinnassa