Suomen Jääkiekkoliitto Ry

Suomen Jääkiekkoliiton henkilöstön hyvinvoinnin takana on intohimo jääkiekkoon ja ennaltaehkäisevä työterveys

 

”Meille on tärkeää, että työntekijöidemme terveys ja hyvinvointi ovat ensisijaisesti huomioitu ja olemme tyytyväisiä siihen, että olemme pystyneet tarjoamaan laadukasta ja joustavaa työterveyspalvelua yhdessä Pihlajalinnan kanssa.  Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja olemme saaneet arvokasta tukea ennaltaehkäisevän työterveyden suunnittelussa.

 

Suomen Jääkiekkoliitto on vuonna 1929 perustettu urheilujärjestö, jonka tavoitteena on edistää jääkiekkoa Suomessa aina junioritoiminnasta huipputasolle asti. Jääkiekko yhdistää suomalaisia taustoista riippumatta ja haluamme tuoda sisältöä jokaisen arkeen ja juhlaan. Suomen Jääkiekkoliitto liikuttaa suomalaisia niin fyysisesti kuin emotionaalisesti läpi elämän ja tuo usealle paikkakunnalle sekä taloudellista että sosiaalista hyvinvointia.

 

Jääkiekkoliitolla on 70 vakituista työntekijää ympäri Suomea. Lisäksi MM-kisojen aikana henkilöstömme kasvaa 10–20 työntekijällä. Olemme alueorganisaatio ja toimimme Suomessa 8 eri alueella, joissa jokaisessa on vähintään muutama työntekijä. Pohjoisin toimipisteemme on Rovaniemi, mutta valtaosa henkilöstöstä on pääkaupunkiseudulla. Työskentelemme toimistossa ja toiminnan mukaan kentällä. Meillä työskentelee muutama erityishuomioitava ryhmä, kuten valmentajat ja huoltajat, joiden työ painottuu kylmiin olosuhteisiin ja heidän työssään täytyy huomioida jään tuomat haasteet.

 

Yhteistyö Pihlajalinnan kanssa on sujuvaa ja tukee Jääkiekkoliiton toimintaa

 

Olemme iloisia, että ensimmäinen vuotemme Pihlajalinnan asiakkaana on ollut erittäin positiivinen kokemus. Yhteistyömme on sujunut loistavasti ja olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että vaihtaminen edelliseltä kumppanilta Pihlajalinnaan onnistui jopa odotuksiamme sujuvammin. Saamamme tuki siirtymävaiheessa ja apu työterveyspalveluiden viestimisessä henkilöstöllemme oli erittäin arvokasta.

 

Yhteistyön alusta lähtien olemme päässeet heti kehittämään työssäjaksamista yhdessä Pihlajalinnan työterveystiimin kanssa ja olemme saaneet yllättävän paljon tukea ja joustoa konkreettisiin asioihin. Pihlajalinnan kanssa viestintä ja kommunikointi on ollut erittäin sujuvaa.

 

Pihlajalinnan työterveyskumppanuus tukee henkilöstömme hyvinvointia

 

Meillä on käytössä kattavat työterveyspalvelut, kuten fysioterapia ja mielenterveyspalvelut. Työergonomisia asioita edistämme yhteistyössä Pihlajalinnan työterveyden fysioterapeutin kanssa.

 

Seuraamme työssäjaksamista ja henkilöstön hyvinvointia henkilöstökyselyillä. Intohimo jääkiekkoa kohtaan tukee työhyvinvointiamme ja henkilöstökyselyn tulokset ovat olleet poikkeuksellisen hyviä. Työterveys mahdollistaa avun saamisen henkisen puolen haasteisiin, joita jokainen voi kohdata niin työssään kuin siviilielämässä. Matalan kynnyksen Mielen huoli -linja on ollut meillä alusta lähtien käytössä.

 

Pihlajalinnan työterveyskumppanuus tukee henkilöstömme hyvinvointia. Meillä on melko vähän tapauksia, joissa olisi ollut pitkäaikaisia haasteita. Tällaisten tilanteiden varalta meillä on tiedossa kanavat ja keinot, miten lähtisimme hoitamaan asiaa eteenpäin työterveyden kanssa.

Tutustu Pihlajalinnan työterveyspalveluihin.

 

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Pihlajalinnan työterveyteen

 

Henkilöstömme on ollut tyytyväinen Pihlajalinnan työterveyspalveluihin. Olemme saaneet hyvän ja joustavan työterveyden, mitä toivottiinkin. Kaikki työterveyspisteet sijaitsevat toimipisteidemme lähellä ja lisäksi etäpalvelut toimivat hyvin ja ovat näppäriä. Palvelun sujuvuus on kiitettävää ja ajanvaraus helppoa.

 

Hyvän ja toimivan palvelukokemuksen perusteella voin suositella Pihlajalinnan työterveyttä muillekin yrityksille,” Jaakko Luumi, talousjohtaja, Suomen Jääkiekkoliitto ry

Haluatko tietää lisää?

Työntekijöiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta. Terve ja motivoitunut työtekijä on yritykselle todellinen voimavara ja kilpailuetu. Jutellaan yhdessä, kuinka parannetaan teidän työterveyspalvelunne vaikuttavuutta. Jätä tarjouspyyntö työterveyspalveluista.

 

Jätä tarjouspyyntö

 

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme

  • Erinomaiset digitaaliset palvelut
  • Ympärivuorokautinen hoitajachat ja puhelinpalvelu työterveysasiakkaille
  • Hyvät edut työterveysasiakkaiden käyttöön
  • Räätälöidyt palvelut asiakasyrityksen tarpeisiin
  • Oman työterveystiimin
  • Kumppaniksi suomalaisen yrityksen – maksamme kaikki verot Suomeen

 

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

Savas-Säätiö

Työterveyden yhteistyöllä aito halu ja tuki kohti työntekijöiden parempaa hyvinvointia.

Sunborn Group

Tiivis yhteistyö Pihlajalinnan kanssa rakentaa pohjan Sunbornin työhyvinvoinnille.

Aava Mobile Oy

Työterveyshuollon hyvä saatavuus, nopea reagointi ja kattavat vakuutukset tuovat merkittävän hyödyn työterveyspalveluihin

VRP-konserni

Pihlajalinnan työterveydellä on hyvä tuntemus yrityksestämme, toimialastamme ja henkilöstöstämme

Vaimo

Valitsimme työterveyskumppanin, joka sopii oman yrityksemme arvoihin ja imagoon

Eerola-Yhtiöt Oy

Tiivis yhteistyö ja ennakointi ovat meille tärkeitä työterveyshuollossa

Varusteleka Oy

Kotimaisuus vaikutti päätökseemme työterveyskumppanin valinnassa

Laukaan kunta

Henkilöstön tyytyväisyyteen ja jaksamiseen kiinnitetään paljon huomiota, koska hyvinvoivat työntekijät ovat voimavaramme

Netum Oy

Pihlajalinnan laaja toimipaikkaverkosto palvelee hyvin yritystämme

Alltime Oy

Meille on tärkeää työterveyspalveluiden ketteryys sekä henkilökohtaisuus

Leipomo Salonen Oy

Hyvä saavutettavuus ja räätälöitävyys olivat tärkeitä kriteereitä työterveyskumppanin valinnassa