Alltime Oy – Meille on tärkeää työterveyspalveluiden ketteryys sekä henkilökohtaisuus

Olemme olleet Pihlajalinnan työterveysasiakkaana vuodesta 2019 ja asiakkuutemme alkoi työterveyshuoltopalveluiden kilpailuttamisesta. Meille on tärkeää työterveyspalveluiden ketteryys sekä henkilökohtaisuus ja näistä syistä valitsimme Pihlajalinnan työteveyskumppaniksemme.

 

”Alltime Oy on vuonna 2006 perustettu kiinteistö-, puhtaus-, väylänhoito- ja infra-alan palveluita tarjoava yritys. Henkilökuntaa meillä on tällä hetkellä noin 250 henkilöä ja toimimme Suomessa. Olemme kasvuyhtiö ja lähivuosien tavoite on edelleen jatkaa jo nyt toteutunutta vahvaa kasvua.

Meillä on käytössä työterveyshuollon palvelut, erikoislääkärinpalvelut, erilaiset kuvantamiset, rokotukset sekä työfysioterapeutin ja -psykologin palvelut. Käytämme myös etälääkäriä, joka sopii tarpeisiimme todella hyvin. Etälääkäri on helposti saatavilla ja toimii myös sellaisilla maantieteellisillä alueilla, joissa ei välttämättä ole mahdollisuutta päästä asioimaan paikan päälle kovinkaan nopeasti.”

Tutustu Pihlajalinnan työterveyspalveluihin.

 

Sujuva yhteistyö on ollut onnistuneen asiakassuhteemme salaisuus

”Pihlajalinnan asiakkuuden hoito on erinomaista. Olemme olleet erityisesti tyytyväisiä palvelun nopeuteen ja siihen, että asiakas huomioidaan yksilöllisesti. Pihlajalinnan viestintä ja kommunikointi uusista asioista sekä muutoksista on selkeää. Heillä on halu toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Pihlajalinna on työterveyskumppanina ketterä. Koordinoivan hoitajan apu on aina saatavilla ja hän on tietoinen hoitamansa yrityksen asioista. Yhteistyö on ollut kaikin puolin sujuvaa koko asiakkuutemme ajan.

Hyvien kokemuksiemme perusteella voimme suositella Pihlajalinnaa myös muille yrityksille.”

Jaana Mäntymaa, henkilöstöpäällikkö, Alltime Oy

 

Haluatko tietää lisää?

Työntekijöiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta. Terve ja motivoitunut työtekijä on yritykselle todellinen voimavara ja kilpailuetu. Jutellaan yhdessä, kuinka parannetaan teidän työterveyspalvelunne vaikuttavuutta.

Jätä tarjouspyyntö työterveyspalveluista.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme

  • Erinomaiset digitaaliset palvelut
  • Ympärivuorokautinen hoitajachat ja puhelinpalvelu työterveysasiakkaille
  • Hyvät edut työterveysasiakkaiden käyttöön
  • Räätälöidyt palvelut asiakasyrityksen tarpeisiin
  • Oman työterveystiimin
  • Kumppaniksi suomalaisen yrityksen – maksamme kaikki verot Suomeen