Alltime Oy

Meille on tärkeää työterveyspalveluiden ketteryys sekä henkilökohtaisuus

 

Olemme olleet Pihlajalinnan työterveysasiakkaana vuodesta 2019 ja asiakkuutemme alkoi työterveyshuoltopalveluiden kilpailuttamisesta. Meille on tärkeää työterveyspalveluiden ketteryys sekä henkilökohtaisuus ja näistä syistä valitsimme Pihlajalinnan työteveyskumppaniksemme.

 

”Alltime Oy on vuonna 2006 perustettu kiinteistö-, puhtaus-, väylänhoito- ja infra-alan palveluita tarjoava yritys. Henkilökuntaa meillä on tällä hetkellä noin 250 henkilöä ja toimimme Suomessa. Olemme kasvuyhtiö ja lähivuosien tavoite on edelleen jatkaa jo nyt toteutunutta vahvaa kasvua.

Meillä on käytössä työterveyshuollon palvelut, erikoislääkärinpalvelut, erilaiset kuvantamiset, rokotukset sekä työfysioterapeutin ja -psykologin palvelut. Käytämme myös etälääkäriä, joka sopii tarpeisiimme todella hyvin. Etälääkäri on helposti saatavilla ja toimii myös sellaisilla maantieteellisillä alueilla, joissa ei välttämättä ole mahdollisuutta päästä asioimaan paikan päälle kovinkaan nopeasti.”

Tutustu Pihlajalinnan työterveyspalveluihin.

 

Sujuva yhteistyö on ollut onnistuneen asiakassuhteemme salaisuus

”Pihlajalinnan asiakkuuden hoito on erinomaista. Olemme olleet erityisesti tyytyväisiä palvelun nopeuteen ja siihen, että asiakas huomioidaan yksilöllisesti. Pihlajalinnan viestintä ja kommunikointi uusista asioista sekä muutoksista on selkeää. Heillä on halu toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Pihlajalinna on työterveyskumppanina ketterä. Koordinoivan hoitajan apu on aina saatavilla ja hän on tietoinen hoitamansa yrityksen asioista. Yhteistyö on ollut kaikin puolin sujuvaa koko asiakkuutemme ajan.

Hyvien kokemuksiemme perusteella voimme suositella Pihlajalinnaa myös muille yrityksille.”

Jaana Mäntymaa, henkilöstöpäällikkö, Alltime Oy

 

Haluatko tietää lisää?

Työntekijöiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta. Terve ja motivoitunut työtekijä on yritykselle todellinen voimavara ja kilpailuetu. Jutellaan yhdessä, kuinka parannetaan teidän työterveyspalvelunne vaikuttavuutta.

Jätä tarjouspyyntö työterveyspalveluista.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme

  • Erinomaiset digitaaliset palvelut
  • Ympärivuorokautinen hoitajachat ja puhelinpalvelu työterveysasiakkaille
  • Hyvät edut työterveysasiakkaiden käyttöön
  • Räätälöidyt palvelut asiakasyrityksen tarpeisiin
  • Oman työterveystiimin
  • Kumppaniksi suomalaisen yrityksen – maksamme kaikki verot Suomeen

 

 

 

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

Kangasalan kaupunki

Mielen huoli -keskustelut vähensivät poissaoloja Kangasalan kaupungilla   Kangasalan kaupunki on tarjonnut henkilöstölleen Mielen huoli -linjan...

Suomen Jääkiekkoliitto Ry

Olemme tyytyväisiä siihen, että olemme pystyneet tarjoamaan laadukasta ja joustavaa työterveyspalvelua yhdessä Pihlajalinnan kanssa.

Aava Mobile Oy

Työterveyshuollon hyvä saatavuus, nopea reagointi ja kattavat vakuutukset tuovat merkittävän hyödyn työterveyspalveluihin

VRP-konserni

Pihlajalinnan työterveydellä on hyvä tuntemus yrityksestämme, toimialastamme ja henkilöstöstämme

Vaimo

Valitsimme työterveyskumppanin, joka sopii oman yrityksemme arvoihin ja imagoon

Eerola-Yhtiöt Oy

Tiivis yhteistyö ja ennakointi ovat meille tärkeitä työterveyshuollossa

Varusteleka Oy

Kotimaisuus vaikutti päätökseemme työterveyskumppanin valinnassa

Laukaan kunta

Henkilöstön tyytyväisyyteen ja jaksamiseen kiinnitetään paljon huomiota, koska hyvinvoivat työntekijät ovat voimavaramme

Netum Oy

Pihlajalinnan laaja toimipaikkaverkosto palvelee hyvin yritystämme

Leipomo Salonen Oy

Hyvä saavutettavuus ja räätälöitävyys olivat tärkeitä kriteereitä työterveyskumppanin valinnassa