Aava Mobile Oy

Työterveyshuollon hyvä saatavuus, nopea reagointi ja kattavat vakuutukset tuovat merkittävän hyödyn työterveyspalveluihin

 

Työterveyspisteen sijainti ja hyvä yhteystyösopimus Pihlajalinna-Fennia hyvinvointiturvan kanssa olivat ratkaiseva tekijä työterveyskumppanin valinnassa. Olemme saaneet ammattitaitoista apua työterveyshuollon asioissa, joilla voimme tukea työssäjaksamista. 

 

Aava Mobile Oy on vuonna 2009 perustettu, ICT-alalla toimiva yritys Oulusta. Toimimme kansainvälisesti Suomen lisäksi Saksassa, Yhdysvalloissa, Itävallassa sekä Kiinassa. Meillä on työntekijöitä Suomessa hieman yli 110 henkilöä, joista pääosa työskentelee Oulussa, mutta myös Helsingissä sekä muualla Suomessa työskentelee yksittäisiä henkilöitä.  

 

Asiantuntijaorganisaationa meidän täytyy kiinnittää erityisesti huomiota työntekijän työssäjaksamiseen sekä työntekijöidemme keski-iän takia myös tuki- ja liikuntaelin sairauksiin. Meillä on yleisesti todella pienet sairauspoissaolot ja puutumme ennalta ehkäisevästi työterveysasioihin. 

Laajat työterveyspalvelut ja kattavat vakuutukset tuovat työntekijöillemme merkittävän edun

 

Olemme olleet Pihlajalinnan asiakkaana vuodesta 2021. Työterveyskumppanin valintaan vaikuttivat Oulun uusien toimitilojen hyvä sijainti. Meidät vakuuttivat upeat tilat, jossa kaikki pystytään hoitamaan yhdessä toimipisteessä. Myös kiinteähintainen työterveyssopimus sekä yhteistyö Fennian kanssa vaikuttivat työterveyskumppanin valintaan.   

 

Lakisääteisen työterveyspalvelun lisäksi käytössämme on Fennian vakuutusturvan kautta merkittävä yhteistyösopimus, mikä toimii erittäin hienosti ja on varsin käytetty myös. Fennian hyvinvointiturva kattaa laajasti muun muassa erikoislääkäripalvelut, magneettikuvauksen ja psykoterapian. Fennia turva tuo merkittävää laajuutta lakisääteisen työterveyden lisäksi ja siitä on suurta etua työntekijöillemme.  

 

Yhteystyösopimus Pihlajalinnan ja Fennian hyvinvointiturvan välillä on työntekijöille helppo ja kivuton käyttää, sillä kaikki palvelu löytyy yhden numeron takaa. Työterveysyhteyshenkilönä olen saanut hyvää palautetta yhteistyösopimuksesta.  

Ammattitaitoinen työterveystiimi tuo sujuvuutta 

 

Työterveyspalveluiden yhteistyö on lähtenyt hyvin liikkeelle. Meillä on nimetty työterveyshoitaja, joka on aina tavoitettavissa, kun tarvitaan. Olemme saaneet työterveyshoitajalta apua ja tukea muun muassa päihdepolitiikan uudistukseen. Yhteistyö myös muiden työterveyden henkilöiden, kuten työfysioterapeutin ja työterveyspsykologin kanssa, on sujunut kiitettävästi.  

 

Työterveyshuollon toimipiste on lähellä yritystämme ja viime vuosina Pihlajalinna on lisännyt toimipisteitä alueellamme. Oulun uudet hienot tilat palvelevat tarpeitamme hyvin ja palveluvalikoima on laajentunut meille päin positiivisesti.  Yhteistyössä arvostamme palvelulähtöistä toimintaa, kuten sitä että työterveyshoitaja käy antamassa meillä työpaikalla influenssarokotteen. Tämä on hieno extrapalvelu ja säästää meidän työntekijöiden aikaa. Tutustu Pihlajalinnan työterveyspalveluihin.

Työterveyden reagointi akuutteihin asioihin on merkityksellistä

 

Pihlajalinna on kumppanina luotettava ja voimme suositella työterveyspalveluita muillekin yrityksille.  Olemme erityisen tyytyväisiä meille valikoituun työterveyshoitajaan ja yhteistyöhön hänen kanssaan. Työterveyshoitajamme on äärimmäisen ammattitaitoinen ja ymmärtää erinomaisesti meidän toimialaa. Kaikki työterveyteen liittyvät asiat hoidetaan hyvin ja kommunikointi uusista asioista sekä muutoksista on selkeää ja riittävää. 

 

Yrityksessämme on vähän sairauspoissaoloja, mutta yhteistyössä olemme tyytyväisiä siihen, että kiireellisiin tilanteisiin puututaan hyvin nopeasti. Olemme saaneet nopeasti apua työterveyden puolelta akuutteihin asioihin.  Tämä on edistänyt myös talon sisäistä toimintaa asioiden eteenpäin viemiseksi, jos ne sitä ovat vaatineet. ” Kari Räisänen, Operatiivinen johtaja & Helena Reinilä, HR Director, Aava Mobile Oy

Haluatko tietää lisää?

 

Työntekijöiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta. Terve ja motivoitunut työtekijä on yritykselle todellinen voimavara ja kilpailuetu. Jutellaan yhdessä, kuinka parannetaan teidän työterveyspalvelunne vaikuttavuutta.  Jätä tarjouspyyntö työterveyspalveluista. 

 

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme  

  • Erinomaiset digitaaliset palvelut 
  • Ympärivuorokautinen hoitajachat ja puhelinpalvelu työterveysasiakkaille 
  • Hyvät edut työterveysasiakkaiden käyttöön 
  • Räätälöidyt palvelut asiakasyrityksen tarpeisiin 
  • Oman työterveystiimin 
  • Kumppaniksi suomalaisen yrityksen – maksamme kaikki verot Suomeen 

 

 

Tyytyväiset asiakkaamme kertovat

Kangasalan kaupunki

Mielen huoli -keskustelut vähensivät poissaoloja Kangasalan kaupungilla   Kangasalan kaupunki on tarjonnut henkilöstölleen Mielen huoli -linjan...

Suomen Jääkiekkoliitto Ry

Olemme tyytyväisiä siihen, että olemme pystyneet tarjoamaan laadukasta ja joustavaa työterveyspalvelua yhdessä Pihlajalinnan kanssa.

VRP-konserni

Pihlajalinnan työterveydellä on hyvä tuntemus yrityksestämme, toimialastamme ja henkilöstöstämme

Vaimo

Valitsimme työterveyskumppanin, joka sopii oman yrityksemme arvoihin ja imagoon

Eerola-Yhtiöt Oy

Tiivis yhteistyö ja ennakointi ovat meille tärkeitä työterveyshuollossa

Varusteleka Oy

Kotimaisuus vaikutti päätökseemme työterveyskumppanin valinnassa

Laukaan kunta

Henkilöstön tyytyväisyyteen ja jaksamiseen kiinnitetään paljon huomiota, koska hyvinvoivat työntekijät ovat voimavaramme

Netum Oy

Pihlajalinnan laaja toimipaikkaverkosto palvelee hyvin yritystämme

Alltime Oy

Meille on tärkeää työterveyspalveluiden ketteryys sekä henkilökohtaisuus

Leipomo Salonen Oy

Hyvä saavutettavuus ja räätälöitävyys olivat tärkeitä kriteereitä työterveyskumppanin valinnassa