Varusteleka Oy – Kotimaisuus vaikutti päätökseemme työterveyskumppanin valinnassa

Varusteleka on vuonna 2003 perustettu ulkoilu- ja armeijatavaran erikoisliike ja myymme tuotteitamme pääsääntöisesti kuluttajamarkkinoille. Olemme alan suurimpia yrityksiä niin Suomessa kuin Euroopassakin. Henkilöstöä meillä on tällä hetkellä kutakuinkin 75 ammattilaista. Tavoitteemme on kasvaa ja lopulta valloittaa koko maailma.

 

Pihlajalinnan asiakkaana olemme olleet viitisen vuotta ja asiakkuutemme alkoi, kun kilpailutimme työterveyspalveluita ja totesimme, että kotimaisena yrityksenä Pihlajalinnan arvot olivat paremmalla pohjalla kuin heidän kilpailijoillaan.

Meidän porukkaan teki hyvän vaikutuksen, kun työterveystiimi tuli kokonaisuudessaan paikan päälle tutustumaan meihin ja esittelemään itsensä. Ergonomiaselvitys ja -neuvonta oli sangen seikkaperäinen ja jokainen työpiste käytiin huolella läpi.

Pihlajalinnan palveluista meillä on käytössä työterveyshuollon palvelut, joita olemme täydentäneet työfysioterapeutin ja -psykologin palveluilla. Näiden lisäksi olemme ottaneet henkilökunnallemme mm. influenssarokotuksia sekä Mielen huoli -linja etäpalvelun käyttöömme.”

Tutustu Pihlajalinnan työterveyspalveluihin.

Asioinnin helppous ja tuttu henkilökunta ovat avaintekijöitä

 

”Olemme olleet tyytyväisiä Pihlajalinnan tapaan hoitaa asiakkuuttamme, ja silloin jos jotain korjattavaa on ollut, niin palaute on aina otettu vastaan ja asiat hoidettu kuntoon. Yhteyshenkilön nopea reagointi on ollut kiitettävää ja myös se, että meidän oma työterveyshoitaja sekä työterveyslääkäri ovat pysyneet nyt jo pidemmän aikaan samana, helpottaa palveluiden käyttöä ja kehittämistä huomattavasti. On helppoa asioida tuttujen henkilöiden kanssa, jotka tuntevat työyhteisömme hyvin.

Voin suositella Pihlajalinnan palveluita myös muille yrityksille.”

Eric Andersson, henkilöstöjohtaja, Varusteleka Oy

 

 

Haluatko tietää lisää?

 

Työntekijöiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta. Terve ja motivoitunut työtekijä on yritykselle todellinen voimavara ja kilpailuetu. Jutellaan yhdessä, kuinka parannetaan teidän työterveyspalvelunne vaikuttavuutta.

Jätä tarjouspyyntö työterveyspalveluista.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme

  • Erinomaiset digitaaliset palvelut
  • Ympärivuorokautinen hoitajachat ja puhelinpalvelu työterveysasiakkaille
  • Hyvät edut työterveysasiakkaiden käyttöön
  • Räätälöidyt palvelut asiakasyrityksen tarpeisiin
  • Oman työterveystiimin
  • Kumppaniksi suomalaisen yrityksen – maksamme kaikki verot Suomeen